De beste boeken voor aanstaande vaders

Gepubliceerd op 4 oktober 2023 om 21:04

Ben je een aanstaande vader en wil je goed voorbereid zijn op deze nieuwe fase in je leven? Dan zijn de boeken in dit artikel de perfecte start.

In dit artikel bespreken we vijf van de beste boeken voor aanstaande vaders. Deze boeken bieden een breed scala aan informatie en tips, van praktische zaken als de zwangerschap en de bevalling tot meer emotionele onderwerpen als de band met je kind en de balans tussen werk en gezin.

Of je nu op zoek bent naar een boek dat je helpt je voor te bereiden op de praktische kant van het vaderschap, of een boek dat je helpt om je mentaal voor te bereiden op deze nieuwe fase in je leven, in dit artikel vind je het perfecte boek voor jou. En als je op zoek bent naar een beetje humor in deze spannende tijd, dan zullen deze boeken je ook zeker aanspreken.

Lees snel verder om de vijf beste boeken voor aanstaande vaders te ontdekken.

Beste boeken voor aanstaande vaders

Kluun - Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun is een humoristische klassieker over het aanstaande vaderschap. Het boek volgt de avonturen van een man die opeens vader wordt en worstelt met de praktische en emotionele uitdagingen van het vaderschap. Het boek is een aanrader voor alle aanstaande vaders die op zoek zijn naar een luchtig, maar toch ontroerend boek over deze bijzondere tijd in hun leven.

Willem Bisseling - Vader op komst

Vader op komst van Willem Bisseling is hét handboek voor moderne vaders. Het biedt praktische tips, grappige anekdotes en checklists om je goed voor te bereiden op de zwangerschap en de eerste periode na de geboorte. Bisseling heeft de nieuwste inzichten verwerkt en zelfs zes extra hoofdstukken toegevoegd voor vaders die hun tweede kind verwachten. Dit boek is niet alleen informatief, maar ook luchtig geschreven. Een absolute aanrader voor elke aanstaande vader, en ook handig voor moeders!

Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

Tuurlijk schatje is een humoristisch en informatief boek voor aanstaande vaders. Het boek is geschreven door Jasper Rombout, zelf een vader van twee kinderen. Rombout weet met een vlotte pen de lezer aan het lachen te maken, terwijl hij ook betrouwbare informatie en praktische tips biedt. Handig om te weten: er is ook een app beschikbaar. Deze app bevat extra informatie en tips, zoals een zwangerschapskalender, een bevallingsplanner en een lijst met babyspullen. 

David Borman - Aanpakken voor aanstaande vaders

Aanpakken voor aanstaande vaders is een praktische gids voor aanstaande vaders. Het boek is geschreven door David Borman, een verloskundige en vader. Borman biedt in het boek informatie en tips over alles wat te maken heeft met de zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Zijn ervaring als verloskundige en zijn ervaringen als vader hebben geleid tot dit praktische handboek.

Gerard Janssen - Zwangerschapsboek voor mannen

Zwangerschapsboek voor mannen is een luchtig, humoristisch boek voor aanstaande vaders. Janssen praat je week tot week bij over de ontwikkeling van de baby in de buik en de hormonale veranderingen van de moeder. Het boek is rijk geïllustreerd en leest lekker weg. Het is een ideaal boek om cadeau te doen aan een aanstaande vader.

Heb je zelf andere aanraders voor aanstaande vaders? Laat hieronder een reactie achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.